Rólam

Célom, hogy megőrizzem és minőségi, gyakorlatorientált képzések formájában továbbadjam az általam hitt és megtapasztalt tudatosság fontosságát a mindennapi élet összes területén.

Gyerekkorom óta az emberi lét kérdései, valamint önmagam természetének megértése foglalkoztat. Egyetemi éveimet az üzleti alapok megismerése érdekében a gazdasági élet tanulmányozásával töltöttem, mind Magyarországon, mind pedig külföldön. Szakmai ismereteket kamatoztatva számos cég működését segítettem üzletfejlesztési vonalon, azonban úgy éreztem, hogy ennél sokkal többet szeretnék megtapasztalni az élet elevenségéből és mélységéből. Így jutottam el a magyarországi One Drop Zen közösségbe, ahol immáron több éve veszek részt Zen típusú meditációkon és elvonulásokon.

Ezen motivációmtól vezérelve végeztem el egy nemzetközileg elismert Mindfulness oktatói képzést, Kathy Ward világhírű Mindfulness tanár vezetésével, ami feljogosít a 8 hetes Mindfulness képzések tartására, amellyel immáron 2019 óta foglalkozom. Azóta számos csoport vezetésében volt szerencsém részt venni iskolák, cégek és magánszemélyek esetében is.

Hosszú távú célom, hogy a tudatos jelenlét képzéseit, ne csak magánszemélyek, de krónikus betegségben élők részére is olyan minőségben tudjam átadni, ami számukra is teljes értékű segítséget tud nyújtani. Emiatt jelenleg pszichológiai szakos hallgatóként tanulom az emberi rendszer működését.

„Azáltal, hogy magaddal vagy … azáltal, hogy éber érdeklődéssel figyeled magadat a mindennapi életben, azzal a szándékkal, hogy megérts, semmint azért, hogy ítélkezz; és teljes mértékben elfogadod, bármi is merül fel, azért, mert ez ott van, ezzel elősegíted, hogy a mélység a felszínre emelkedjen, és gazdagabbá tegye az életedet és tudatosságodat bebörtönzött energiáival. Ez a tudatosság nagy munkája; eltávolítja az akadályokat, és felszabadítja az energiákat, az élet és az elme természetének megértése által. Az intelligencia az ablak a szabadságra, és az éber figyelem pedig az intelligencia szülőanyja.” 
Nisargadatta Maharaj: Én Vagyok Az